Rednic a anunţat că nu are de gând să plece de la Dinamo după înfrângerea cu Clinceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic, supărat pe jucători, a declarat după meciul cu Academica Clinceni, pierdut cu scorul de 0-1, că nu părăseşte echipa din Ştefan cel Mare, ci că o parte din fotbalişti trebuie să plece.

“Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză foarte bună, dar nici cu poarta goală nu am fost în stare să înscriem. Ei au avut un singur corner în prima repriză şi au înscris. Am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să înscriem un gol. Echipa ajunge până în faţa porţii dar trebuie să o bage în poartă. Sunt aceiaşi jucători, nu vreau să dau vina pe nimeni, dar nici pe ei nu pot, poate asta e maxim ce pot să dea. Multe reproşuri n-am ce să le fac. Le-am zis să fie pozitivi între ei. Tot felul de reproşuri între ei, unu-i mai deştept ca altul... Eu încerc cât pot şi tot timpul le explic: ‘Dacă nu jucaţi pentru echipă şi în echipă o să fie greu’. Le-am spus: ’Trebuie să fiţi uniţi, nu să fiţi grupuleţe, că se vede la meci’. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai vine şi rândul lor să plece. De ce să plece antrenorul? Antrenorul ce să facă? Ai poarta goală şi tu dai din alunecare. Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo şi restul nu-i interesează”, a spus Rednic, negru de supărare, la finalul meciului.

Formaţia Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (Patriche ’33), echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite