Reghecampf, călcat în picioare după anunţul divorţului: Ce a postat fiul său FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Antrenorul celor de la CS U Craiova traversează un moment delicat în viaţa personală, după ce s-a hotărât să pună capăt unei relaţii de 15 ani.

În lumea fotbalului se ştia de ani buni că Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi Anamaria Prodan (48 de ani) stau împreună de ochii lumii. 

Despre „Reghe“ s-a spus, nu o dată, că are o amantă căreia i-a făcut şi un salon de înfrumuseţare în zona Dorobanţi. La rândul ei, Anamaria Prodan s-ar fi iubit cu fostul fotbalist, Dan Alexa. De altfel, celebrul pumn pe care i-a dat acestuia ar fi venit după o criză de gelozie, Anamaria fiind furioasă că Alexa are şi alte relaţii.

Cert e că, acum, Reghecampf a anunţat, în mod oficial, că divorţează. Mai mult, după cum „Adevărul“ a scris aici, actuala sa iubită, Corina, ar fi însărcinată. 

Din păcate, ca de obicei, copilul suferă cel mai mult într-o asemenea situaţie. Iar băiatul pe care Reghecampf îl are din căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurenţiu jr (născut în 2008), a postat un mesaj tulburător pe Instagram, după ce a aflat că tatăl său a depus actele pentru divorţ. 

„Ai murit pentru mine. Forever (n.r. - pentru totdeauna)“, a scris copilul, iar postarea sa a fost preluată şi de Anamaria Prodan pe Instastory, după cum se poate vedea mai jos:

Instagram
Instagram

Surprinzător însă, după o oră, Anamaria a revenit, potrivit gsp.ro, cu un alt mesaj, complet diferit, pe contul ei de Instagram.

„Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe Pământ. Fotografia postată spune totul. Suntem mereu la înălţime. Comentarii sau explicaţii nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr! Nimeni nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult. Familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe Mapamond“, a scris impresarul FIFA.

Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite