Reghecampf, eşec după eşec în Asia: Demis în Emirate, bătut de un jucător în Arabia Saudită şi făcut bişniţar la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Reghecampf se poate lăuda că a luat trei trofee la Al-Wahda, în schimb, precedentul său mandat în lumea arabă, la Al-Hilal a fost un mare eşec.

În primul rând, el a devenit primul antrenor român din istoria grupării saudite care a fost concediat şi care a părăsit echipa fără niciun trofeu câştigat! 

Apoi, el a fost detesat de jucători din cauza faptului că, în loc să mai lucreze şi tactic, era preocupat, aproape exclusiv, de antrenamente fizice. Pe fondul acestor nemulţumiri, după o finală pierdută în Cupa Coroanei Prinţului, atacantul Nasser Al-Shamrani a sărit să-l bată pe „Reghe“ în vestiar, după ce, într-o primă fază, îl înjurase în timpul meciului! 

Românul a plecat cu o imagine foarte proastă din Regat, iar jurnalistul Khalaf Melfi l-a desfiinţat într-o emisiune televizată: „Reghecampf şi Anamaria Prodan n-au venit în Arabia Saudită pentru muncă, ci pentru a face bişniţă. Dovada cea mai bună e aducerea lui Pintilii în vară, când echipa avea nevoie de un vârf străin. Reghecampf, şi când era la Steaua, aducea la echipă numai jucători aflaţi sub contract cu soţia sa. La Al-Hilal a procedat la fel“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite