Reghecampf merge la „cuibul de şerpi“: eşuat la FCSB, ajunge la o destinaţie toxică care a mai „înghiţit“ un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a pierdut campionatul trecut în faţa Astrei, iar pe cel recent încheiat în dauna Viitorului.

Mai multe surse, nici una oficială, indică faptul că „Reghe“ se va întoarce în zona arabă, acolo unde a pregătit Al-Hilal (Arabia Saudită) în stagiunea 2014-2015. 

Atunci, a fost dat afară, devenind singurul tehnician român din istoria clubului care n-a câştigat niciun trofeu. „Mie Laurenţiu Reghecampf mi-a zis că are ofertă de 2,6 miioane de euro şi poate să ajungă la 4 milioane de euro pe an, cu bonusuri. Nu-i cer niciun ban ca să plece“, a anunţat Gigi Becali.

Se pare că Al-Wahda (Emirate) e formaţia care îl doreşte pe „Reghe“. Gruparea din Abu-Dhabi a terminat campionatul pe locul 5 din 14, avându-l pe bancă pe mexicanul Javier Aguirre. În trecut, Al-Wahda a fost pregătită şi de Ladislau Boloni. Acesta a rezistat doar patru luni pe bancă, în stagiunea 2010-2011. Apoi, a fost demis chiar după primul meci câştigat, fiind „lucrat“ de jucătorii locali care nu i-au agreat metodele de lucru. „Am intrat într-un cuib de şerpi când am venit aici“, a comentat Boloni, după ce a plecat de la Al-Wahda.

În acest moment, în lotul arabilor sunt patru stranieri buni pentru nivelul fotbalului din Emirate: argentinianul Tagliabue (20 de meciuri în campionat, 19 goluri), chilianul Valdivia, internaţionalul ungur, Dzsudzsák, plus sud-coreeanul Chang-Woo Rim.

În Emirate, mai activează, în acest moment, doi tehnicieni din România: Cosmin Olăroiu (Al-Ahli Dubai) şi Dan Petrescu (Al-Nasr Dubai).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite