Reghecampf a nominalizat cine sunt vinovaţii pentru punctele pierdute la Galaţi: „Unul a ratat ocazia de a închide meciul, celălalt a greşit la golul egalizator“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul roş-albaştrilor a recunoscut că echipa sa a făcut un joc plin de greşeli cu Oţelul, iar, la final, a fost pedepsită de gazde.

Dacă majoritatea steliştilor au spus că ar fi meritat să câştige la Galaţi, în schimb, Laurenţiu Reghecampf a făcut o analiză mai aproape de realitate a jocului.

„Am comis multe erori până la faza golului egalizator. Trebuie să contracarăm aceste lucruri. Cred că am stat prea defensiv la lovitura liberă din ultimul minut, iar Daniel Georgievski nu s-a poziţionat prea bine la acea fază“, a spus „Reghe“ la Digi Sport.

Tehnicianul a afirmat că şi un alt fotbalist al său are o vină pentru ca meciul s-a încheiat 1-1: „Cred că la ratarea lui Tatu puteam închide jocul şi să nu mai ajungem să fim egalaţi în prelungiri“.

N-o să-i las pe jucători să aibă impresia că s-a terminat campionatul. Chiar şi când vom fi matematic campioni, tot vom încerca să câştigăm meciurile. Laurenţiu Reghecampf antrenor Steaua  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite