Reghecampf, rezultat catastrofal la debut: Echipa sa, umilită în Liga Campionilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Tehnicianul de 45 de ani a bifat, joi seară, prima sa partidă la Al-Ahli Jeddah la care Alex Mitriţă a fost integralist. La ce rezultat a arătat tabela de marcaj, după cele 90 de minute, probabil, „Reghe“ şi-ar fi dorit să fie oriunde, numai pe banca saudiţilor nu.

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat la Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită), în speranţa că venirea sa va produce un şoc la echipă, în vederea participării în grupele Ligii Campionilor Asiei. Asta în condiţiile în care, în campionatul saudit, Al-Ahli e o echipă fără perspective, pe locul 7, la 13 puncte de lider, când mai sunt cinci etape.

Din păcate pentru formaţia din Jeddah însă, venirea lui „Reghe“ n-a coincis cu un rezultat pozitiv la debutul echipei în grupele Ligii Campionilor Asiei. Din contră! Joi seară, Al-Ahli a fost spulberată de Esteghlal (Iran), scor 5-2!

Înfrângerea a fost una cu adevărat dezastruoasă din mai multe motive. Dincolo de proporţiile scorului, Al-Ahli a fost surclasată de o echipă iraniană, în condiţiile în care, din cauza relaţiilor tensionate dintre cele două ţări, rivalitatea sportivă e una uriaşă şi orice duel devine unul de orgoliu. În plus, meciul de joi seară s-a disputat pe terenul celor de la Al-Ahli, în condiţiile în care oraşul Jeddah găzduieşte partidele din cadrul grupei C din care mai fac parte Al-Duhail (Qatar) şi Al-Shorta (Irak).

Rezultatul de joi seară nu e însă tocmai o noutate pentru CV-ul lui Reghecampf în Liga Campionilor Asiei. El are 19 partide în această competiţie, cu Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Wahda (Emirate), Al-Wasl (Emirate) şi acum cu Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită). Bilanţul său: 4 victorii, 2 egaluri, 13 înfrângeri. Golaveraj: 17 goluri marcate, 41 primite!

7 înfrângeri consecutive are Al-Ahli Jeddah, în toate competiţiile.  

VEZI GOLURILE MECIULUI ESTEGHLAL - AL-AHLI JEDDAH

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite