Reghecampf a trecut de la iranieni la irakieni: Meci spectaculos în Liga Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Tehnicianul de 45 de ani a terminat partidele tur din faza grupelor, dar nu va avea nicio pauză. Meciurile-retur încep imediat, după un program sufocant.

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) se redresează, treptat, după un debut catastrofal la Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită). 

Dacă în prima sa partidă, echipa a înregistrat un eşec groaznic, în faţa iranienilor de la Esteghlal despre care „Adevărul“ a scris aici, apoi, în următoarele două partide din grupele Ligii Campionilor Asiei, situaţia s-a mai îmbunătăţit.

Mai întâi, a fost remiza cu Al-Duhail (Qatar), scor 1-1, iar miercuri seară, a venit şi prima victorie, 3-0 cu Al-Shorta (Irak). Fără Alexandru Mitriţă, accidentat, Al-Ahli a condus cu 2-0 la pauză (Hassoun 22, Fettouhi 37), pentru ca scorul final să fie stabilit de Ghareeb, în minutul 90+4.

După partidele-tur din faza grupelor, meciurile-retur încep peste două zile, tot în oraşul Jeddah de unde e Al-Ahli. Acest format al Ligii Campionilor Asiei, cu partidele grupelor găzduite de câte un oraş, a fost gândit, în contextul pandemiei. 

Iată cum stă echipa lui Reghecampf, în acest moment, cu precizarea că ocupanta locului 1, plus cele mai bune trei echipe de pe locul 2 avansează în fazele eliminatorii ale competiţiei:

Grupa C, etapa a III-a

1. Al-Duhail (Qatar) 7p

2. Esteghlal (Iran) 6p

3. Al-Ahli (Arabia Saudită) 4p

4. Al-Shorta (Irak) 0p

Următoarea etapă (24 aprilie): Al-Ahli - Al-Shorta şi Esteghlal - Al-Duhail

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite