Sport

articolul anterior articolul urmator

Reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic se vor întâlni cu Shuai Peng la Beijing, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă

0
26 Jan 2022 16:20:42
Autor: Nicolae Ion
Shuai Peng
Shuai Peng

Oficialii CIO au contactat-o telefonic pe jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng şi au fixat o întâlnire cu ea în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă 2022, competiţie ce are loc între 4-20 februarie)

Situaţia chinezoaicei Shuai Peng a devenit o problemă imensă după ce tensimena l-a acuzat în luna noiembrie de agresiuni sexuale pe fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang. Luna trecută, Shuai Peng, 36 ani, a retractat afirmaţiile iniţiale şi a spus că postarea ei a fost greşit interpretată. Cu toate astea, WTA a suspendat turneele din China din cauza situaţiei neclare a lui Shuai Peng.
”Am rămas în contact cu ea şi am avut un număr de conversaţii cu ea, ultima chiar săptămâna trecută. Ea a menţionat din nou că aşteaptă o întâlnire cu preşedintele CIO, Thomas Bach, şi cu Emma Terho, preşedintele Comisiei sportivilor din cadrul CIO”, a precizat pentru Reuters un purtător de cuvânt al CIO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările