Retras de la LPF, Dumitru Dragomir va câştiga cel puţin 7.000 de euro lunar, bani proveniţi din pensie şi rentă viageră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal se va bizui pe minimum 7.000 de euro în fiecare lună, sumă pe care o va primi din pensie şi rentă viageră. Dumitru Dragomir spune că sunt bani pe care-i merită după aproape jumătate de secol de muncă, cu toate că pentru un om obişnuit reprezintă un venit colosal şi aproape imposibil de obţinut.

„A sosit şi momentul ăsta, măi, copii. După 47 de ani de muncă, am şi eu dreptul să ies la pensie, nu? Am muncit toată viaţa mea, am muncit de mic. Nu sunt nici supărat, nici fericit că ies la pensie. Mă doare-n pălărie că sunt pensionar“, îşi începe discursul Dumitru Dragomir pentru ring.ro.

O „viaţă“ de preşedinte şi una de pensionar fericit

Cel poreclit „Oracolul din Bălceşti“ va avea un venit lunar de cel puţin 7.000 de euro, bani pe care-i va câştiga graţie implicării sale în fotbal: „O să am o pensie mare, domnule! Salariul meu la Liga Profesionistă de Fotbal a fost de 15.000 de euro, bani în mână. Eu toată viaţa am fost preşedinte: ba de club, ba la ligă. Am muncit şi am meritat şi ultimul leuţ pe care l-am încasat. Voi fi un pensionar cu bani, pentru că o să am o pensie frumoasă şi, în plus, am şi o rentă viageră de la federaţie. Am muncit o viaţă întreagă, e timpul să mă mai şi odihnesc“, completează pentru sursa citată.

FRF şi sistemul public de pensii, „sponsorii“ fostului preşedinte LPF

După ce anul trecut a pierdut alegerile pentru preşedinţia LPF în favoarea lui Gino Iorgulescu, Dragomir a primit 10 salarii compensatorii, adică 150.000 de euro încasaţi în două tranşe, drept răsplată pentru ultimii 17 ani pe care i-a petrecut la instituţie.
Separat, venitul lunar va fi virat din partea Federaţiei Române de Fotbal, care i-a acordat titulatura de membru de onoare şi 4.000 de euro lunar, şi din pensie, care va fi calculată în jurul sumei de 3.000 de euro.
Odată ieşit din conducerea  LPF, Dumitru Dragomir şi-a lansat un site, construit în stilu-i caracteristic, cu o tentă de umor, în care abordează teme de interes general sau aducând felurite dezvăluiri din peisajul fotbalistic.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Schimbări la LPF: reprogramarea meciurilor, modificări în organigrama conducerii şi o nouă competiţie de fotbal

Dumitru Dragomir crede că Jean Pădureanu riscă să moară în închisoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite