Revoltător: voluntarii români pentru Jocurile Olimpice i-au lăsat cu ochii în soare pe sportivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru voluntari desemnaţi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pentru a le fi ghizi sportivilor români la Londra pe perioada Jocurilor Olimpice le-au tras ţeapă atleţilor noştri, fugind cu telefoanele şi echipamentele pe care le-au primit din partea organizatorilor.

Vorbitorii de limbă română care trebuiau să-i ajute pe olimpicii români şi-au pierdut urma, cu tot cu echipamentele audio-video cu care au fost dotaţi. „A fost un moment penibil. Pentru noi, asistenţii sunt materia primă. Fără ei nu putem face nimic într-un oraş unde se circulă pe partea stângă, un oraş pe care nu ajungi să-l cunoşti într-o viaţă, darmite într-o săptămână. Efectiv ne-a destabilizat!”, a spus pentru ProSport Alexandru Epuran, şeful delegaţiei României la Londra.

Preşedintele COSR, Octavian Morariu a luat atitudine în urma acestei întâmplări, menţionând că va anunţa Ambasada României la Londra vizavi de cele petrecute cu voluntarii români. „N-am de ce să le ascund numele. Degeaba ne străduim noi să facem imagine României, dacă alţii o strică”, a spus şi Morariu citat de aceeaşi sursă.
Potrivit preşedintelui COSR, cei patru se numesc Larisa Mihoreanu, Cătălin Popi, George Rădoi şi Igor Cojuşnean, ei fiind înlocuiţi cu patru voluntari englezi. 
Misiunea celor 70.000 de voluntari la Londra este de a-i ghida pe sportivi prin metropola Marii Britanii. Criteriul de selectare al voluntarilor a fost ca aceştia să aibă reşedinţa în Londra, asta pentru a cunoaşte oraşul în care are loc Olimpiada şi pentru a-i orienta pe olimpici. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite