Rezultat pentru pariuri? Hagi, declaraţie ciudată după Steaua - Vardar: „Probabil că li s-a spus să joace până la 3-0“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a redevenit o forţă după instalarea lui Laurenţiu Reghecampf pe bancă, însă, mai mereu, în jurul antrenorului au existat suspiciuni legate de implicarea sa în mafia pariurilor. Totul a luat amploare, iar tehnicianul de 37 de ani a ajuns să fie poreclit „Regheblat“ de duşmani.

Steaua a învins Vardar Skopje, scor 3-0, într-un meci în care toate golurile au venit în prima repriză. La final, multora li s-a părut suspect că roş-albaştrii n-au mai înscris şi în partea secundă în faţa unui adversar care a jucat ca o divizionară secundă pe durata celor 90 de minute.

Aceste suspiciuni au prins rădăcini şi din cauza unei declaraţii date de Hagi, la final, la microfonul Digi Sport: „Probabil că li s-a spus să joace până la 3-0. Au jucat a doua repriză la trecerea timpului“.

Nu e însă exclus faptul că „Regele“ să se fi exprimat greşit, în condiţiile în care el a comis-o şi atunci când a fost întrebat de Piovaccari. „E un atacant puternic, vine din Serie A. O să vină şi golul. Important e să intre primul. Ca orice vârf, trebuie să marcheze“. 

Piovaccari a jucat toată cariera sa în ligile inferioare, niciodată în Serie A.

Când a făcut o analiză a partidei cu Vardar, Hagi n-a mai lăsat loc de înterpretări: „Steliştii au făcut o primă repriză bună. Arată bine, fizic şi tactic. Cred că Steaua e deja calificată. Să dea Domnul ca Steaua să intre în grupele Ligii Campionilor. Încă e primul tur, sperăm să treacă şi de următoarele meciuri. Toată echipa a jucat bine“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite