Rezultat surpriză în al doilea sfert de finală din Liga Campionilor! Ştim cum arată prima semifinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
atletico

RB Leipzig s-a calificat, joi seară, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturile de finală de Atletico Madrid, scor 2-1.

După ce în turul precedent eliminase dramatic pe deţinătoarea trofeului, Liverpool, Atletico Madrid îşi făcea speranţe serioase pentru a pune mâna prima oară în istorie pe cel mai important trofeu european. 

Planurile spaniolilor au fost însă spulberate de RB Leipzig. Chiar dacă nu are palmaresul celor de la Atletico, gruparea germană fiind înfiinţată abia în urmă cu 11 ani, Leipzig nu a fost deloc timorată, a fost echipa care mai periculoasă şi, în final, a obţinut o calificare meritată. 

În semifinale, RB Leipzig va juca cu Paris Saint-Germain, formaţie care a eliminat în sferturi, miercuri seara, pe Atalanta, scor 2-1.

Au înscris Olmo ’51 şi Adams ’88 pentru Leipzig, respectiv Joao Felix ’71 (penalti) pentru Atletico.

RB Leipzig: Gulascsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Laimer (Adams ’72), Sabitzer (Mukiele ‘90+2), Kampl, Angelino – Nkunku (Haidara ’83), Olmo (Schick ’83) - Poulsen. Antrenor: Julian Nagelsmann.

Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Lodi – Koke (Felipe ‘90+2), H. Herrera (Felix ’58), Saul Niguez, Carrasco - Llorente, Diego Costa (Morata ’72). Antrenor: Diego Simeone

Programul sferturilor de finală
 

Vineri 
Barcelona (Spania) - Bayern München (Germania)


Sâmbătă
Manchester City (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa).

Semifinalele au loc la 18 şi 19 august, iar finala în 23 august. Începând cu sferturile de finală, toate fazele eliminatorii se decid în urma unui singur meci, la Lisabona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite