Rezultate şoc în Germania şi Anglia! Bayern Munchen şi Manchester City, umilite în întrecerile interne!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola

Meciurile jucate duminică seara în Bundesliga şi în Premier League au furnizat două surprize imense, mai ales prin prisma diferenţelor de scor înregistrate la finalul celor 90 de minute

În a doua etapă a campionatului Germaniei, campioana Europei, Bayern Munchen, a suferit primul eşec în acest an, fiind învinsă, în deplasare, scor 4-1, de Hoffenheim. Bavarezii, care joi au câştigat Supercupa Europei după 2-1 cu Sevilla, pierduseră ultima dată pe 7 decembrie 2019 şi înregistraseră  o serie de 32 de meciuri oficiale la rând fără înfrângere.

Pentru Hoffenheim au marcat Ermin Bicakcic (16), Munas Dabbur (24) şi Andrej Kramaric (77, 90-penalti), în timp ce pentru Bayern Munchen a înscris Joshua Kimmich (36).

Manchester City - Leicester 2-5 (1-1)

Şi campionatul englez a avut parte de o surpriză de proporţii. Echipa antrenată de Pep Guardiola, Manchetsr City, a fost umilită pe teren propriu de Leicester, 2-5, într-un meci din etapa a 3-a. 

Gazdele au deschis repede scorul prin Mahrez '4, după care a urmat un recital al oaspeţilor. Vardy a marcat de 3 ori la rând ('37 - penalti, '54 şi '58 - penalti) şi Maddison '77 a dus rezultatul la 4-1. City a redus din handicap, Ake '84, însă tot Leicester a închis tabela, Tielemans '88 (penalti)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite