Sport

articolul anterior articolul urmator

Rică Răducanu, declaraţii de pe patul spitalului: „Soţia are nevoie de oxigen“

13
13 Jan 2021 16:54:13
Autor: Amir Kiarash

Internat la „Matei Balş“, după ce a avut test pozitiv pentru COVID-19, fostul mare portar e, aparent, în afara oricărui pericol, însă are emoţii pentru soţia sa.

Clipe grele pentru Rică Răducanu! După ce s-a îmbolnăvit, mai întâi, soţia sa cu COVID-19, fostul rapidist a aflat şi el, la scurt timp, că s-a infectat. Amândoi se află acum la „Matei Balş“, iar într-o intervenţie la Pro TV, la emisiunea „La Măruţă“, fostul fotbalist a vorbit despre evoluţia bolii atât la el, cât şi la soţia sa.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul. M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. - despre cadrele medicale de la spital)“, a povestit Răducanu la emisiunea „La Măruţă“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Camelia Sorescu
13.01.2021, 18:24:14

Aș vrea să văd interviuri luate și bolnavilor cu peritonită, cu cancer în fază incipientă sau terminală, cu cei care fac dializă, suferinzii de artrită care sunt în pericol să își piardă unul sau mai multe membre, suferinzii ulcer varicos cronic, cei bolnavi de tiroidă în stare cronică, oamenii care așteaptă la transplant și au pierdut speranța dar din inerție încearcă să rămână pe poziții, cei acaparați de boli autoimune care nu mai știu ce să facă și la ce doctori și restul oamenilor năpăstuiți despre care nimeni nu scrie, pe care nimeni nu îi cunoaște și cărora nu li se acordă nici măcar un gram de atenție din cei care au covid. Tot respectul pentru domnul Rică Răducanu, căci nu mă încearcă vreun sentiment de ură, nemulțumire sau antipatie față de dumnealui, un personaj deosebit pentru fotbalul românesc chiar și la această vârstă. În schimb simt ură, antipatie și dezgust față de media și stat care se folosesc de astfel de cazuri pentru a-și propaga mai departe hegemonia ideologică potrivit căreia există numai covid și numai de el se moare. Virusul există fără îndoială, dar are rată de mortalitate sub 1%, incomparabil cu multe alte boli care fac victime în România. Este trist că s-a ajuns atât de departe încât presa și statul se erijează în instanțe absolutiste morale și medicale care dictează unui popor realitatea ca la clasa I, cu sfidarea evidențelor social empirice care ne demonstrează că lucrurile în teritoriu stau cu totul altfel decât ni se prezintă la știri.

-10 (12 voturi)
Nicolae Ceausescu
13.01.2021, 19:42:20

Sanatate multa Rica!

-4 (6 voturi)
Un cititor
13.01.2021, 18:54:40

Ce ti-e si cu molima asta !!! Ataca, exact pe cine nu trebuie. Acest om simplu, de o bunatate iesita din comun...nu merita. Cum de nu nimereste molima pe cei pe care-i injuram in fiecare zi?! Si....cum de nu-i nimereste mai hotarat, in numar mai mare, pe anticovitisti ?! Pe cei antimasca etc...

+3 (5 voturi)
Kongo-Müller
13.01.2021, 18:57:28

rautatea si prostia din ei le da atata energie ca-i tine sanatosi ...

+7 (7 voturi)
Kongo-Müller
13.01.2021, 18:55:23

Tamango, insanatosire grabnica, tie si nevestei.

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările