Robert Lewandowski va juca din sezonul următor pentru Bayern Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lewandowski a intrat în istoria mondială a fotbalului în urma celor patru goluri înscrise în semifinala Ligii Campionilor echipei Real Madrid. FOTO: Reuters
Lewandowski a intrat în istoria mondială a fotbalului în urma celor patru goluri înscrise în semifinala Ligii Campionilor echipei Real Madrid. FOTO: Reuters

Jucătorul de fotbal polonez, Robert Lewandowski, se va alătura din vară echipei Bayern Munchen, club la care va juca până în 2019, potrivit unui anunţ realizat de reprezentanţii echipei bavareze.

Lewandowski este în prezent jucătorul echipei de fotbal Borussia Dormund, club la care a venit în sezonul 2010-2011. Contractul acestuia cu echipa din Dormund expiră în vara acestui an, iar noua echipă îi va asigura un salariu de 11 milioane de euro, potrivit mirror.co.uk.

„Suntem încântaţi că am realizat acest transfer”, a declarat preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge. Fostul mare fotbalist german a declarat că „Lewandowski este unul din cei mai buni atacanţi din lume”, acesta urmând să întărească ofensiva clubului bavarez, informează AFP.

Jucătorul polonez a declarat din luna noiembrie faptul că nu-şi va prelungi contractul cu Borussia, motivând faptul că vrea să „experimenteze altceva în sezonul următor”.

Lewandowski a contribuit decisiv la câştigarea campionatului german de Borussia în 2011, iar în 2012 la dubla internă, cupă şi campionat. De asemenea, sezonul trecut a fost cel care a reuşit să dea patru goluri într-o singură partidă echipei Real Madrid.

În acest sezon, jucătorul polonez are 11 goluri în 17 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite