Robinetul cu bani publici continuă să picure! Ce spune Nicuşor Dan despre viitorul clubului CSM Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nicusor dan masca foto inquam photos octav ganea

Schimbările politice de la conducerea administraţie Capitalei, survenite după alegerile locale din octombrie, au aruncat o umbră de incertitudine în privinţa viitorului grupării finanţate de Primărie

Viziunea noului edil şef al Capitalei, Nicuşor Dan, care a spus, săptămâna trecută, că gruparea sportivă va fi nevoită să facă rost de bani prin sponsorizări nu a fost primită deloc bine de jucătoarele echipei de handbal. Mai mult, înaintea meciului din grupele Ligii Campionilor cu Ferencvaros (câştigat cu 25-19 de românce),"tigroiacele" au decis să protesteze şi au ieşit pe teren îmbrăcate cu tricouri albe pe care scria „Respectaţi-ne munca!“ şi „Respectaţi-vă promisiunile!“.

Joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicuşor Dan a reconfirmat ideea privind găsirea unor finanţări private alternative, dar a ţinut să sublinieze că angajamentul Municipalităţii faţă de CSM Bucureşti va continua cel puţin până în vara anului viitor.

„CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiţie europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor, pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta, nu este momentul chiar în aceste două săptămâni să facem analiza, când avem coronavirus, termie şi situaţia financiară pe care o avem, dar până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management, cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela”, a afirmat Nicuşor Dan, citat de spotmedia.ro, într-o conferinţă de presă, la sediul PMB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite