Roger Federer nu a ezitat. Jucătoarea pe care mizează la Australian Open: „Este o încântare să o văd jucând“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Federer este un jucător care nu ezită să vorbească despre favoriţii turneelor, fie că este vorba despre competiţia masculină, fie că este vorba despre cea feminină. Bine informat în legătură cu ceea ce se întâmplă în WTA, elveţianul aflat în căutarea celui de-al 21-lea titlu de Mare Şlem al carierei a anunţat că Ashleigh Barty este sportiva pe care şi-ar dori să o vadă triumfând la Melbourne în acest an.

Rafael Nadal îl suflă în ceafă lui Federer, având şansa de a-l egala, în premieră, la numărul de titluri de Grand Slam câştigate în carieră. Federer rămâne însă degajat. Recent, într-o conferinţă de presă, el a explicat de ce va fi fanul lui Barty la Australian Open 2020.

Ce an a avut! Este o încântare să o urmăresc jucând! Îmi place cum combină jocul, cum foloseşte slice-ul şi câtă varietate are. Acum se poate relaxa şi îşi poate explora cu adevărat potenţialul. Sper să vadă şi ea lucrurile aşa. Asta mi s-a întâmplat şi mie după ce am câştigat primul Grand Slam", a transmis Roger Federer.

Chris O'Neil este ultima jucătoare din Australia care s-a impus la „Open-ul Vesel“, în 1978. În Era Open, titlul în proba feminină de simplu a rămas în Australia de 10 ori, trofeul revenindu-le gazdelor de alte 33 de ori înainte de 1969.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite