România continuă lupta la CM handbal. Cine sunt adversarele tricolorelor în Grupa Principală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România se pregăteşte de Grupele Principale la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, după ce a învins dramatic Ungaria, scor 28-27.

Spania, Muntenegru şi România, cele trei echipe calificate din Grupa C, vor evolua mai departe în cea de-a doua Grupă Principală, acolo unde ajung ocupantele primelor trei poziţii din Grupa D (Rusia, Suedia şi Japonia, primele două echipe duelându-se în aceste momente pentru şefia grupei, în meci direct).

România şi Japonia vor începe Grupa Principală a Mondialului fără punct, dar păstrează şanse matematice la calificarea în semifinale. Primele două poziţii asigură calificarea în careul de aşi, iar o clasare în Top 7 la Mondialul de la Kumamoto asigură calificarea la turneele preolimpice din primăvara anului viitor.

Neagu şi colegele ei vor începe parcursul în Grupa Principală duminică, 8 decembrie, împotriva câştigătoarei grupei D - Rusia sau Suedia. Apoi, marţi, 10 decembrie, urmează meciul împotriva echipei învinse în meciul Rusia - Suedia. Echipa lui Tomas Ryde îşi va încheia evoluţia în Main Round cu un duel împotriva ţării gazdă, Japonia, miercuri, 11 decembrie.

În Grupele Principale se iau în calcul doar punctele obţinute în meciurile directe cu echipele celelalte care au acces în această fază a competiţiei. România a fost învinsă şi de Spania, şi de Muntenegru.

Meciurile României din grupa C
 
*Sâmbătă: 16-31 cu Spania
 
*Duminică: 29-24 cu Senegal
 
*Marţi: 22-20 cu Kazahstan
 
*Miercuri: 26-27 cu Muntenegru
 
*Vineri: 28-27 cu Ungaria

CITEŞTE ŞI:

Braţul ferm al Cristinei Neagu ne duce în Top 12! Calificare dramatică pentru România, după o revenire fantastică în „finala“  cu Ungaria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite