România, „dinamitată“ înaintea meciului cu Polonia: Monica Niculescu are COVID! Ce riscă echipa tricoloră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu are COVID-19
Monica Niculescu are COVID-19

Echipa de tenis feminin a României pare a fi blestemată, înaintea confruntării cu Polonia din deplasare, în acest weekend. La cum arată situaţia lotului, chiar disputarea întâlnirii e în pericol.

Polonia - România, confruntarea care pune la bătaie un loc în finala „Billie Jean King Cup“ din luna noiembrie, pare deja compromisă pentru Horia Tecău şi jucătoarele sale.

În primul rând, România a fost nevoită să abordeze duelul de la „Radom Sports Center“, pe hard, fără primele ei jucătoare în clasamentul mondial. Halep (20 WTA), Cîrstea (24 WTA) şi Ruse (56 WTA) ratează partidele din weekend, vineri şi sâmbătă, din varii motive, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Din păcate, luni seară, pe lista absenţelor a intrat şi Raluca Olaru (41 WTA la dublu), care reprezenta o piese importantă în echipa României.

Iar astăzi, a continuat seria veştilor proaste: pentru că s-a aflat că şi Monica Niculescu (308 WTA la simplu, 44 WTA la dublu) a fost diagnosticată cu COVID-19. Aşa că a fost plasată în izolare şi va rata meciurile din weekend.

Problema şi mai mare e că Niculescu a intrat în contact cu membrii lotului. Aşa că, în acest moment, sunt emoţii mari în echipa României în privinţa testelor pentru SARS-CoV-2! Dacă vor mai veni rezultate pozitive, mai ales în rândul jucătoarelor, chiar disputarea meciului poate fi pusă în pericol.

ECHIPA ROMÂNIEI

*Irina Begu (63 WTA)

*Mihaela Buzărnescu (123 WTA)

Andreea Prisăcariu (324 WTA)

ECHIPA POLONIEI

*Iga Swiatek (1 WTA)

*Magda Linette (58 WTA)

*Magdalena Frech (87 WTA)

*Alicja Rosolska (59 WTA la dublu)

*Maja Chawalinska (265 WTA, 282 WTA la dublu)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite