România are încă o zi cu rezultate mediocre la Rio de Janeiro: ce au făcut sportivii de la canotaj, înot şi tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia tricoloră rămâne fără vreo medalie şi nici perspectivele nu sunt foarte pozitive în acest moment. O dovadă e ce se întâmplă în canotaj, o disciplină care, în trecut, ne aducea medalii pe bandă.

*Constantin Adam, Vlad Dragoş Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc şi Toader Gontaru au ratat calificarea în semifinalele probei de patru rame, după ce s-au clasat pe ultima poziţie în recalificări.

*Laura Oprea şi Mădălina Bereş s-au calificat în semifinale la dublu rame feminin la 2.000 de metri. Cele două s-au clasat pe primul loc cu timpul de 7 minute, 55 de secunde şi 25 de sutimi. 

*Ionela Lehaci şi Geanina Beleagă au terminat pe locul 1 în recalificări şi s-au calificat în semifinalele de la două vâsle, categoria uşoară, cu timpul de 8 minute, 0 secunde şi 47 de sutimi.

*Canotorii români Cristi-Ilie Pârghie şi George Palamariu au încheiat ultimii a doua semifinală a probei de dublu rame şi au ratat calificarea în finala probei. Pârghie şi Palamariu vor concura în finala B a probei.

*Înotătorul Marius Radu a ratat, marţi, calificarea în semifinalele probei de 100 metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.Radu a încheiat pe poziţia a şaptea în seria a cincea, cu timpul de 49 de secunde şi 57 de sutimi. Per total, Marius Radu s-a clasat pe locul 38 din 59 de sportivi care au luat startul în serii. În semifinalele probei de 100 metri liber s-au calificat primii 16 sportivi.

*Robert Glinţă (19 ani) s-a clasat pe locul 8 din 8 în finala probei de 100 de metri spate. Aurul a fost câştigat de americanul Ryan Murphy cu timpul de 51 de secunde, 97 de sutimi. Glinţă a încheiat cursa în 53 de secunde şi 50 de sutimi.

*Adrian Crişan (locul 90 mondial), ultimul reprezentant al României în probele de simplu la tenis de masă, a părăsit competiţia în optimi. El a fost învins de chinezul Zhang Jike cu scorul de 4-0 (8-11, 9-11, 12-14, 5-11).

*Monica Niculescu (58 WTA) s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unor probleme la spate. Ea ar fi trebuit să o întâlnească pe Svetlana Kuznetsova (10 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite