România îşi face planurile de după coronavirus: Avem datele unui eveniment major pentru Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă acum e greu să ne imaginăm cum va arăta lumea după pandemie, factorii de decizie au început deja să facă planificări pentru viitor.

Sportul s-a oprit din cauza coronavirusului şi, drept urmare, marile evenimente programate pentru acest an au fost fie anulate, fie reprogramate. Printre ele se numără şi Euro 2020 care a devenit Euro 2021 (11 iunie - 11 iulie).

În noua formulă, Bucureştiul va găzdui tot patru partide, însă la alte date decât cele anunţate pentru acest an. Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), UEFA a anunţat şi noul program al meciurilor de la turneul final care va fi găzduit de 12 oraşe de pe întreg teritoriul Europei, inclusiv la Bucureşti.

Cele patru partide găzduite de Arena Naţională, trei din grupa C şi o optime de finală, se vor disputa la următoarele date:

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00*

Austria – câştigătoare play-off D sau A

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00*

Ucraina – Câştigătoare play-off D sau A

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00*

Ucraina – Austria

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00*

1F – 3A/B/C

* Orele urmează să fie confirmate.

Pentru a fi prezentă la Euro, România trebuie să câştige play-off-ul programat în acest moment în iunie 2020. Pe 4 iunie, tricolorii ar urma să dispute semifinala barajului în Islanda. În cazul unui succes, pe 9 iunie, naţionala va juca pentru locul la turneul final, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

UEFA continuă să monitorizeze situaţia creată de pandemia COVID-19, iar datele pot suferi modificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite