România joacă periculos: Reacţii dure după o propunere bizară în lupta cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a spus deja că e foarte important cum vom ieşi din carantină după data de 15 mai. Fără un plan bine pus la punct, riscurile vor fi mari. Din păcate, se văd deja primele semnale care arată că, de fapt, planul nu există.

România numără zilele până la încheierea stării de urgenţă, mai ales că la jumătatea lunii mai se vor împlini două luni de când stăm în case, iar nervii sunt întinşi la maxim.

Dacă entuziasmul cu care mulţi vor să-şi reia activitatea e de înţeles şi chiar admirabil, în schimb, graba cu care vor să „ardă“ nişte etape e o chestie periculoasă. Iar aici intră în discuţie şi fotbalul! Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, oficial, că, într-o tentativă disperată de a relua meciurile din primul eşalon, începând cu 6 iunie, ia în calcul inclusiv mutarea echipelor în...Antalya!

După cum „Adevărul“ a notat deja aici, pe lângă faptul că e aberant să te gândeşti să duci echipele dintr-o ţară cu mai puţine cazuri confirmate de coronavirus într-una cu mai multe cazuri şi mai multe decese, propunerea are şi alte hibe.

Numai ideea că, într-o asemenea perioadă, în care călătoriile trebuie să fie restrânse, să urci 14 echipe, cu jucători, staff şi antrenori în avioane şi să le duci în altă ţară e ridicolă. Şi mai sunt şi alte probleme mari pe care le-au semnalat, în ultimele ore, la Digi Sport şi la gsp.ro, oameni din lumea fotbalului.

Şumudică vorbeşte despre căldura sufocantă

*Am fost acolo în vacanţe şi sunt şi zile cu 37 de grade (n.r. - în perioada iunie - iulie)! Dacă un jucător face un sprint, îşi stoarce imediat tricoul! Acolo degeaba le dau medicii vitamine, minerale, că fotbaliştii le-ar pierde pe toate prin transpiraţie de la prima alergare!

Claudiu Niculescu crede că va fi un fiasco

*Fără o pregătire de minimum patru săptămâni, ultimele etape vor arăta ca miuţele pe care le mai jucăm noi din plăcere, nu vor mai avea o mare legătură cu fotbalul profesionist! După o pauză de două luni, jucătorii n-au cum să se mai apropie de nivelul pe care îl aveau înainte. O să vedem un joc la întâmplare, totul în funcţie de noroc.

CITEŞTE ŞI:

Fotbalul românesc a ajuns de râsul curcilor: „Turcia? Hai să ne ducem în Belarus!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite