România l-a îngrozit pe comentatorul de limbă engleză al meciului cu Islanda. Ce a remarcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoale Stanciu, încă un meci şters la echipa naţională
Nicoale Stanciu, încă un meci şters la echipa naţională

Tricolorii s-au dus la Reykjavik ca să joace meciul anului pe care au avut timp să-l pregătească vreo şapte luni, după ce acesta s-a amânat în martie. Degeaba! Au arătat groaznic, joi seară.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţa, înainte de meci, că prima reprezentativă nu prea are cum să piardă la Reykjavik, făcând referire la un argument statistic despre care „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate, la ce au arătat tricolorii, joi seară, era cam imposibil să nu piardă! Cine s-a uitat la meci a văzut o echipă a Islandei, care a jucat exact, a ştiut ce vrea şi ce poate şi o echipă a României, parcă anesteziată. Noroc cu penalty-ul acordat de centralul Damir Skomina, cu ajutorul VAR, care a mai adus o rază de speranţe pentru elevii lui Mirel Rădoi.

Chiar şi aşa, de la 2-1 pentru Islanda până la final, România a revenit la acelaşi joc dezolant, iar neputinţa tricoloră a fost finalizată cu penalty-ul cerşit, penibil, de Gabi Iancu, la ultima acţiune a partidei, care a adus şi un „galben“ pentru simulare pentru atacantul Viitorului.

După ce arbitrul a fluierat finalul partidei, comentatorul de limbă engleză de la ESPN a avut următoarea remarcă, una care spune totul despre jocul naţionalei: „România a vrut să joace la Campionatul European, dar, pe durata întregului meci din această seară, în afară de şutul din penalty, n-a avut nici măcar un altul pe spaţiul porţii“.

Din păcate, jocul de joi seară a confirmat, încă o dată, ceea ce „Adevărul“ a avertizat, încă de luna trecută aici şi anume faptul că Liga Naţiunilor a devenit o competiţie prin care ne păcălim singuri, periodic.

CITEŞTE ŞI:

Să nu ne păcălim singuri: Ce au arătat meciurile României cu Irlanda de Nord şi Austria

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite