România, prima mare pierdere, înaintea barajului cu Islanda: „Intrarea a fost sălbatică!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Mirel Rădoi are deja o problemă: trebuie să înlocuiască un jucător de atac, de fantezie, care a fost integralist în meciul cu Austria (3-2).

Cu cât se apropie primul baraj de calificare pentru Euro 2020, cel cu Islanda de la Reykjavik, cu atât se micşorează şansele recuperării unor jucători care s-ar lovi de probleme medicale.

Şi, deja avem un caz concret în acest sens: Florinel Coman (FCSB), accidentat, joi, în partida cu Backa Topola (Serbia) din turul II preliminar al Ligii Europa, va rata confruntarea cu islandezii. Anunţul a fost făcut, astăzi, de Mihai Stoica, la Pro X. Coman a rămas pe bancă în meciul cu Irlanda de Nord (1-1), însă a fost integralist în victoria cu Austria (3-2), la Klagenfurt, în primele două partidele din Liga B a Naţiunilor.

Ce a spus Mihai Stoica?

*Coman, după cum am spus, va lipsi o perioadă mai lungă! Ştiu că nu va fi disponibil pentru meciurile naţionalei. Din nefericire pentru noi şi pentru naţională, accidentarea e serioasă! Intrarea aceea sălbatică a lăsat urme.

8 octombrie e data meciului Islanda - România. Urmează apoi: Norvegia - România (11 octombrie) şi România - Austria (14 octombrie), în Liga Naţiunilor.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite