România numără zilele până la French Open: S-a aflat câte jucătoare vom avea în turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Al doilea Grand Slam al anului a fost amânat din nou, însă, de această dată, data startului s-a schimbat doar cu săptămână. Ceea ce înseamnă că meciurile se vor juca, între 30 mai - 13 iunie.

French Open e Grand Slam-ul preferat al românilor, iar asta pentru că, în ultimii ani, Simona Halep (3 WTA) a avut rezultate excelente la Paris.

A fost, mai întâi, finala memorabilă cu Maria Şarapova în 2014 care, chiar dacă a fost pierdută de „Simo“, le-a oferit fanilor gustul tenisului de mare calitate. A urmat finala dureroasă din 2017, pierdută de Halep cu Ostapenko, iar apoi triumful istoric din 2018, în faţa lui Sloane Stephens.

La ultimele două ediţii, Simona a avut rezultate sub aşteptări, o calificare în sferturi (2019) şi o prezenţă în optimi (2020). Anul acesta, rămâne de văzut cum se va descurca, în condiţiile în care problemele fizice nici măcar nu-i permit, deocamdată, revenirea pe teren.

În orice caz, vestea bună e că România va avea patru jucătoare pe tabloul principal, la French Open 2021:

*Simona Halep (3 WTA)

*Patricia Ţig (63 WTA)

*Sorana Cîrstea (67 WTA)

*Irina Begu (74 WTA)

La aceste sportive, se adaugă alte două, care pot ajunge direct pe tabloul principal, fie din postura de rezervă, fie după parcurgerea tururilor preliminare:

*Ana Bogdan (102 WTA)

*Mihaela Buzărnescu (137 WTA) 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite