România, pedepsită: Cristina Laslo a explicat de ce s-a pierdut meciul cu Olanda şi medalia de bronz de la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laslo

Până duminică, suporterii tricolorelor se obişnuiseră ca fetele să facă o primă repriză reuşită la acest Campionat European. În finala mică, „tradiţia“ nu s-a mai respectat.

România a reuşit să meargă bară la bară cu Olanda în meciul pentru locul 3 doar până în minutul 11, când scorul era 3-3. 

De aici până la finalul reprizei, româncele au jucat extrem de slab, iar la pauză tabela arăta 15-8 pentru Olanda. Din această cauză, o revenire a devenit aproape imposibilă şi România a reuşit să se apropie doar la trei goluri, când a jucat mai bine pe finalul întâlnirii.

Invitată la microfonul TVR 1, Cristina Laslo, a pus pierderea medaliei de bronz pe seama evoluţiei din prima repriză.

„Am fost la un pas de medalie, însă, astăzi, echipa mai bună a fost Olanda. Am vrut să revenim, am încercat, dar diferenţa s-a făcut în prima repriză. Într-o finală nu contează diferenţa, nu contează că au fost la +8. Eu vă spun, din nou, că diferenţa s-a făcut în prima repriză. Dar, în acest meci s-a adunat multă experienţă şi mergem cu multă încredere spre viitor. Strict despre rezultatul de azi sunt supărată, dar, per total, sunt foarte mândră şi vreau să le felicit pe toate fetele şi pe oamenii din staff. Sunt foarte mândră de tot ceea ce am reuşit“, a declarat Laslo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite