România va plăti scump pentru manifestările huliganice de la Cesena: Federaţia anunţă un scenariu apocaliptic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Manea
Cristi Manea

Ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare pentru obţinerea unei performanţe uriaşe s-a transformat într-un scandal încheiat cu lacrimile unei fete care a părăsit stadionul plin de sânge.

În Anglia, un huligan e identificat şi oprit de la a mai asista la spectacole sportive de la faţa locului. În România, un huligan cauzează, periodic, incidente grave şi, având în vedere că nu păţeşte nimic, ajunge să lovească prietena unui internaţional român!

Incidentul de luni seara cu Alina, prietena lui Cristi Manea, n-a fost singurul care s-a petrecut pe arena din Cesena. El a fost precedat de aprinderea torţelor în tribune, iar crainicul stadionului a anunţat că, în cazul în care fanii români nu le vor stinge, partida poate fi oprită!

Potrivit directorului tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiţă, România va plăti scump pentru incidentele provocate, luni, de huligani pe arena din Cesena. Într-o intervenţie la Digi Sport, oficialul FRF a descris chiar un tablou apocaliptic, dezvăluind că UEFA nu va trata cu blândeţe cazul României.

Ce a spus Mihai Stoichiţă?

*Eram acolo, la tribuna oficială, şi am văzut cum observatorul partidei a filmat imediat ce s-au aprins acele torţe. A început imediat să filmeze. Toate se vor întoarce împotriva noastră, amenzi, suspendări. Sperăm să nu fie drastice aceste decizii.

Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera aşa ceva. Mirel Rădoi selecţioner România U-21
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite