România a plecat spre Andorra cu zâmbetul pe buze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica, Maxim şi Bourceanu (jos) FOTO Facebook
Marica, Maxim şi Bourceanu (jos) FOTO Facebook

Atacantul României, Ciprian Marica, a postat o imagine pe contul său de facebook din timpul călătoriei spre Barcelona. Meciul Andorra - România e vineri, ora 21.30, pe TVR 1,

Pentru a ajunge în Andorra La Vella, tricolorii au mers cu avionul până la Barcelona, iar din oraşul catalan au parcurs cu autocarul distanţa de 135 de kilometri.

Ciprian Marica a postat pe facebook o imagine din timpul zborului spre Barcelona, cu el, Alexandru Maxim şi Alexandru Bourceanu, cu mesajul "Andorra, venim!".

Astăzi, de la ora locală 11.30 (12.30 - ora României), va avea loc antrenamentul oficial, pe Estadi Comunal (primele 15 minute deschise presei), la ora 13.30 (14.30 - ora României) fiind prevăzută conferinţa de presă oficială a selecţionerului Victor Piţurcă, urmat de un jucător.

TOATE CALCULELE CALIFICĂRII, PROGRAM, TELEVIZĂRI

Conferinţa de presă a selecţionerului Andorrei, Jesus Alvarez, va avea loc, tot la Estadi Comunal, în cursul aceleiaşi seri, la ora locală 19.00, antrenamentul oficial, de la ora locală 20.00, fiind deschis în primele 15 minute.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Elveţia, alcătuită din Stephan Klossner (arbitru), Johannes Vogel (arbitru asistent 1), Remy Remigius Zgraggen (arbitru asistent 2) şi Nikolaj Haenni (al patrulea oficial). Observator (evaluator) al arbitrajului va fi croatul Karlo Dragutin Poljak, iar Comisar FIFA, italianul Alessandro Lulli.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite