România are propriul turneu demonstrativ de tenis: programul complet al meciurilor de la Winners Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură cu afişul Winners Open. Foto: Sports Festival via Facebook
Captură cu afişul Winners Open. Foto: Sports Festival via Facebook

România intră de joi în rândul ţărilor care au parte de meciuri de tenis post-coronavirus. Winners Open propune un tablou de concurs cu şase jucătoare, plus un meci demonstrativ la care vor participa şi Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

Clujul rămâne capitala tenisului românesc, reuşind să pună la punct primul turneu demonstrativ de tenis de după pandemie, după ce a acaparat practic toate confruntările echipei de Fed Cup începând cu 2018.

Tragerea la sorţi efectuată miercuri de Horia Tecău şi Patrick Ciorcilă, managerul turneului, le-a trimis pe Gabriela Ruse, Irina Bara şi Georgia Crăciun în Grupa A, iar pe experimentata Irina Begu, în Grupa B, împreună cu Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru.

Meciurile debutează joi, de la ora 11.00. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinalele programate sâmbătă, urmând ca finala să se dispute duminică, începând cu ora 14.00. Campioana îşi va adjudeca şi ultima poziţie în meciul demonstrativ de dublu care încheie practic Winners Open, ca un veritabil meci de gală, care o va avea protagonistă pe Simona Halep, cea care, în mod normal, s-ar fi aflat în aceste zile în plină cursă pentru apărarea trofeului de la Wimbledon câştigat anul trecut, după finala de vis cu Serena Williams.

Winners Open se va juca fără spectatori, însă partidele vor fi transmise în mediul online, pe pagina de Facebook Sports Festival şi pe DigiSport.

Programul meciurilor la Winners Open:

Sâmbătă:

Ora 11.00 Irina Bara - Georgia Crăciun (Grupa A)
Ora 12.20 Miriam Bulgaru - Jaqueline Cristian (Grupa B)
Ora 17.00 Georgia Crăciun - Gabriela Ruse (Grupa A)
Ora 18.30 Irina Begu - Miriam Bulgaru (Grupa B)

Vineri:

Ora 15.00 Irina Bara - Gabriela Ruse (Grupa A)
Ora 17.00 Jaqueline Cristian - Irina Begu (Grupa B)

Sâmbătă:

Ora 14.00 Prima semifinală (locul 1 din Grupa A versus locul 2 din Grupa B)
Ora 15.30 A doua semifinală (locul 2 din Grupa A versus locul 1 din Grupa B)

Duminică:

Ora 14.00 Finala Winners Open

Ora 16.30 Meci amical de dublu mixt, cu Simona Halep, Horia Tecău, Mariu Copil şi câştigătoarea Winners Open

Sunt bucuroasă pentru că pot să fiu prezentă la Cluj alături de Horia Tecău şi Marius Copil pentru a juca un super meci în data de 5 iulie în cadrul turneului Winners Open. Simona Halep, pe contul oficial de Facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite