România recâştigă un atacant pentru naţională: Ţucudean a anunţat când îşi reia pregătirea. Cât s-a îngrăşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după startul acestui sezon, CFR Cluj, dar şi prima reprezentativă au primt o lovitură grea: George Ţucudean a fost nevoit să se retragă temporar din fotbal.

La 28 de ani, George Ţucudean suferă de problemele cardiace care au forţat şi retragerea tatălui său ca fotbalist, la doar 27 de ani. 

Doar că, în cazul lui George, lucrurile par să meargă într-o direcţie fericită. Atacantul a asistat, sâmbătă, la derby-ul etapei, CFR - CS U Craiova, şi, înainte de meci, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, şi-a anunţat iminenta revenire pe teren.

Ce a spus George Ţucudean?

*E ceva deosebit să mă întâlnesc cu suporterii. Mă simt bine, sper ca această perioadă să treacă cât mai repede şi din decembrie să-mi reiau activitatea. Poate am pus un kilogram, dar nu e o problemă. Am avut o perioadă de repaus total, acum încep să reintru în treabă. Îmi e dor de fotbal.

*Din sufragerie, fotbalul e uşor, dar îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Am mai făcut controale, iar din cantonamentul din Spania voi reveni (n.r. - în pauza din iarnă).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite