România, în stare de şoc: Curg reacţiile după moartea marelui Ilie Balaci. Cârţu a izbucnit în plâns şi a închis telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balaci

La doar 62 de ani, „Minunea blondă“, un fotbalist considerat de mulţi chiar mai mare decât Hagi şi Dobrin, s-a stins din viaţă.

Ştirea dispariţiei fostului internaţional, Ilie Balaci, a explodat ca o bombă, astăzi dimineaţă, şocând întreaga ţară. Reacţiile curg după această tragedie şi, cu siguranţă, derby-ul din această seară (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), meci în care se vor înfrunta CS U Craiova şi FCSB, se va disputa în amintirea lui Balaci, cel care a scris istorie în tricoul oltenilor.

CS U Craiova (pagina de  Facebook): Intr-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! Nu te vom uita niciodată, Ilie Balaci!

Sorin Cârţu (printre lacrimi, într-o intervenţie la Digi Sport): Eu sunt la Bucureşti, am avut un botez. Mi-a zis un prieten. Am vorbit la Craiova, cu prietenii noştri, care îi ţineau lumânarea. Parcă suntem blestemaţi!

Nana Falemi: L-am văzut la meciul România-Serbia (n.r. – jucat duminică trecută), era bine, părea în putere. Acum îmi pare rău că nu l-am salutat.

Aurel Ţicleanu: Doamne!!! Sunt şocat! Nu pot să vorbesc, nu-mi vine să cred...Am aflat de puţin timp, mi-a zis un prieten din Braşov...Nu mai pot vorbi, vă rog să mă credeţi...

Dumitru Dragomir: Doamne fereşte! Nu pot să cred aşa ceva. Dumnezeu să-l odihnească! A fost în primii cinci jucători ai României...Sunt şocat, am rămas tâmpit...când am auzit...Extraordinar!  A fost o legendă a fotbalului românesc. Absolut excepţional ca om, ca fotbalist, ca tot. El, Hagi, Dobrin...în galeria marilor fotbalişti ai lumii.

Marcel Puşcaş: Îmi pare foarte rău, am aflat acum zece minute. E foarte trist. Fotbalul românesc e mult mai sărac fără el. E un idol al Craiovei şi al fotbalului românesc. Era supărat pe faptul că nu antrenează în ţara sa. Merita mult mai mult de la români. Dar acum nu mai contează. A murit la 62 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite