România, susţinută la Bologna de cele mai mari vedete ale fotbalului românesc: Cine a plecat, astăzi, spre Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romania

Chiar dacă publicaţia germană „Kicker“ a scris în avancronica partidei că „jucătorii români nu se pot apropia din niciun punct de vedere de valoarea Germaniei“, elevii lui Rădoi au câştigat încrederea unor nume mari din fotbalul românesc.

De altfel, Hagi şi-a prelungit şederea în Italia, deşi Viitorul e în cantonamentul de la Poiana Braşov, lăsând echipa pe mâna secunzilor pentru a urmări naţionala de tineret. Iar Mircea Lucescu a plecat, miercuri, spre Bologna, pentru a fi în tribune în semifinala cu Germania U-21. 

„Eu zic că jucăm finala. Îi batem pe nemţi!“, a spus Hagi. Iar „Il Luce“ a avut un discurs similar: „Nemţii se laudă sus şi tare că sunt mai buni, mai tari decât noi, dar eu cred că le e frică! Atunci când o echipă îşi creează astfel de motivaţii suplimentare, au frică de echipa noastră. Ai noştri trebuie să facă acelaşi joc atent, dezinvolt, cu mare spirit de luptă şi, cu siguranţă, vor reuşi“.

Inclusiv fostul internaţional Dorinel Munteanu, un expert al fotbalului german, e convins de victoria României U-21: „Germania a făcut două meciuri bune, dar în al treilea joc (n.r. – 1-1 cu Austria U-21) a avut o cădere. Aşa că eu cred foarte mult că îi învingem. Fac un pariu că România câştigă“.

Şansele naţionalei noastre sunt de doar 30 la sută. Eu cred că tricolorii au demonstrat că sunt o echipă fantastică. E o generaţie de excepţie. Marcel Răducanu fost internaţional român  

Euro 2019, semifinale, joi

România U-21 – Germania U-21 19.00, TVR 1

Spania U-21 – Franţa U-21 22.00, TVR 1

*Finala e programată pentru duminică, la Udine, de la ora 21.45

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite