România, fără un titular cu Feroe: Iordănescu a fost nevoit să renunţe la un integralist în preliminariile Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 12 zile înainte de primul meci oficial al tricolorilor din 2015, cel cu Insulele Feroe (29 martie, ora 19.00), „Generalul“ a primit veşti proaste din Italia.

Anghel Iordănescu va fi nevoit să se descurce fără Ciprian Tătăruşanu în partida care va fi găzduită de arena „Ilie Oană“, la Ploieşti. 

Portarul de 29 de ani n-a mai evoluat într-un meci pentru Fiorentina de la 22 februarie, atunci când a fost integralist în remiza cu Torino (1-1). Apoi, a suferit o accidentare în zona lombară şi, iniţial, s-a crezut că va lipsi doar zece zile, însă problema sa s-a dovedit a fi mai gravă. 

Ionuţ Badea, secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, a anunţat la Sport Total FM că portarul nu se va reface în timp util pentru confruntarea cu Insulele Feroe. Astfel, în poarta tricolorilor va debuta un alt goalkeeper, în condiţiile în care, în preliminariile pentru Euro 2016, Tătăruşanu a fost titular şi integralist în toate cele patru jocuri de până acum. Cu „Tătă“ între buturi, România a încasat un singur gol, în acel 1-1 cu Ungaria de pe „Arena Naţională“.

Aproape sigur, în absenţa lui Tătăruşanu, poarta tricolorilor va fi apărată de Costel Pantilimon, titular în acest sezon la Sunderland, în Premier League.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite