România U21 şi-a găsit selecţioner. Cine este urmaşul lui Mirel Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România U21 şi-a aflat selecţionerul
România U21 şi-a aflat selecţionerul

Federaţia Română de Fotbal şi-a ales, miercuri seară, omul pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.

Adrian Mutu este noul selecţioner al echipei naţionale U21 a României, potrivit „Gazeta Sporturilor”. Sursa citată spune că fostul jucător a concurat cu Florin Bratu şi Costel Enache, însă a impresionat oficialii federaţiei din ţara noastră prin parcursul de antrenor la echipa de tineret a lui Al Wahda. Acolo, Adrian Mutu a adunat 21 de victorii, în cele 31 de meciuri pe care le-a supervizat în Emiratele Arabe Unite. 

În cele ce urmează, fostul golgheter al naţionalei României va fi prezentat oficial, săptămâna viitoare, miercuri, într-o conferinţă de presă. În perspectivă, obiectivul lui Adrian Mutu va fi calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2021, „tricolorii” ocupând, în acest moment, locul secund în grupa lor, cu 10 puncte din cinci meciuri.
Numirea lui Adrian Mutu vine după ce Mirel Rădoi a făcut pasul către naţionala mare, având rezultate spectaculoase alături de reprezentativa U21.

Cifrele lui Adrian Mutu

  • 40 de ani;
  • 2 echipe antrenate, FC Voluntari şi Al Wahda U21.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite