România, văzută prin ochii jurnaliştilor spanioli: Câte stele au primit jucătorii naţionalei după prestaţia lor groaznică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scorul final al meciului România - Spania a fost o mare minciună! Ibericii s-au impus la un gol diferenţă, au fost chiar aproape de a fi egalaţi, însă, per ansamblu, ar fi trebuit să câştige cam la patru, cinci goluri diferenţă!

România n-a existat pe teren în prima repriză a meciului cu Spania, iar cronicile din presa iberică, despre care „Adevărul“ a scris aici, au reflectat exact acest lucru! Nici după pauză, tricolorii nu s-au redresat imediat şi au continuat să joace prost. De altfel, imediat după reluare, scorul a devenit 2-0 pentru oaspeţi.

Abia după minutul 55, România a dat ceva semne de viaţă, a legat pasele cu o intenţie ofensivă, a redus din handicap, iar la ultimele secvenţe ale jocului a fost chiar aproape de egalare. Această impresie lăsată pe final n-a şters însă cu buretele tot jocul slab făcut în primele 55 de minute. 

De aceea, potrivit Digi Sport, „Marca“ i-a crucificat pe tricolori în caseta meciului, după cum se poate vedea mai jos. De remarcat că dintre jucătorii români, Claudiu Keşeru a jucat atât de slab, încât n-a primit nicio stea! De altfel, atacantul celor de la Ludogoreţ a fost ironizat şi la televiziunea Sky Sports, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Imagine indisponibilă

Te-ar putea interesa şi:

VIDEO Huliganii fac România de ruşine: Presa mondială ne bate obrazul după ce momentul de reculgere a fost un fiasco

Nişte derbedei: Huliganii şi-au făcut de cap pe „Arena Naţională“. Ce riscă tricolorii după acest spectacol grotesc

România - Spania: Contra e mulţumit! „Nu ne-am făcut de ruşine şi am fost aproape de egal“. Analiza selecţionerului

România - Spania: Hagi a explicat unde s-a pierdut partida şi comentat prestaţia fiului său din repriza a doua

VIDEO România - Spania, o repriză jenantă, alta splendidă! Tricolorii au plătit pentru o apărare ridicolă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite