Românii n-au talent în Liga Campionilor: bătuţi şi ridiculizaţi. Guardiola, „executat“ de Messi pe „Nou Camp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Spre deosebire de partidele marţi, meciurile de miercuri au furnizat multe goluri, scoruri spectaculoase însă, din păcate, şi înfrângeri pe bandă pentru cei patru fotbalişti români care au evoluat la Napoli, Rostov şi Ludogoreţ.

Fără îndoială, cel mai aşteptat meci al serii a fost Barcelona - Manchester City, partidă care a marcat revenirea lui Josep Guardiola pe „Camp Nou“, acolo unde actualul tehnician al lui City a scris istorie atât ca jucător, dar şi ca antrenor.

Dacă omul care a creat tiki-taka a dominat fotbalul mondial, cât timp s-a aflat pe banca trupei blau-grana, în Anglia, Pep trăieşte o perioadă de coşmar după standardele sale. Manchester City s-a prezentat la Barcelona după două remize şi un eşec în ultimele trei meciuri şi a fost transformată în „sac de box“ şi pe „Camp Nou“. Messi a dezmembrat echipa fostului său antrenor, marcând de trei ori şi dând şi o pasă decisivă într-un succes categoric: 4-0!

Starul argentinian are doar două apariţii în acest sezon de Liga Campionilor, dar a marcat deja de şase ori, reuşind un hattrick şi în acel 7-0 cu Celtic. După cele trei goluri de miercuri, Messi a ajuns la 89 de reuşite în Liga Campionilor, în condiţiile în care Manchester City are doar 74 de goluri în istoria participărilor în Ligă!

VEZI GOLURILE MECIULUI


Moţi, ce coşmar

Românii au trăit o seară tristă în cea mai tare competiţie intercluburi, însă Cosmin Moţi a avut chiar un coşmar. Integralist în Arsenal - Ludogoreţ, fundaşul bulgarilor a fost depăşit de Alexis Sanchez la golul de 1-0, iar până la finalul întâlnirii, Moţi a jucat într-o apărare care a mai fost depăşită de cinci ori. La Ludogoreţ, Claudiu Keşeru a fost introdus în minutul 68, atunci când Arsenal avea deja 4-0.

VEZI GOLURILE MECIULUI


La Napoli, Vlad Chiricheş a bifat prima apariţie din luna august, el fiind accidentat în ultima perioadă. Căpitanul naţionalei a fost integralist, însă Napoli a fost învinsă, acasă, de Beşiktaş, scor 2-3.

Vicecampioana Rusiei, Rostov, a fost învinsă şi ea pe teren propriu de Atletico Madrid. La ruşi, Andrei Prepeliţă a fost primul jucător introdus de pe bancă, în minutul 75, la 13 minute după ce spaniolii au deschis scorul.

Liga Campionilor, miercuri

Arsenal - Ludogoreţ 6-0
Sanchez 12, Walcott 42, Oxlade-Chamberlain 46, Ozil 56, 83, 87

PSG - FC Basel 3-0
Di Maria 40, Moura 62, Cavani 90+3-penalty

Napoli - Beşiktaş 2-3
Mertens 30, Gabbiadini 69-penalty / Correia 12, Aboubakar 38, 86

Dinamo Kiev - Benfica 0-2
Salvio 9-penalty, Cervi 55

Celtic - Gladbach 0-2
Stindl 57, Hahn 77

Barcelona - Manchester City 4-0
Messi 17, 61, 69, Neymar 89

Rostov - Atletico Madrid 0-1
Carrasco 62

Bayern Munchen - PSV Eindhoven 4-1
Muller 13, Kimmich 21, Lewandowski 59, Robben 84 / Narsingh 41

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite