Ronaldinho, calvar încheiat după 32 de zile: A fost eliberat din închisoare contra unei sume colosale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul brazilian, în vârsta de 40 de ani, a ajuns să-şi sărbătorească inclusiv ziua de naştere după gratii, după ce a intrat în Paraguay, folosind un paşaport fals.

Ronaldinho a scăpat de închisoare, însă necazurile sale sunt departe de a fi încheiate! Presa mondială a anunţat, marţi seară, că brazilianul şi fratele său, amândoi închişi la un penitenciar din Asuncion, capitala Paraguay-ului, au obţinut acceptul autorităţilor de a-şi schimba regimul de detenţie. După ce avocaţii celor doi au plătit o cauţiune în valoare de 1,6 milioane de dolari, Ronaldinho şi fratele său au fost mutaţi la hotelul Palma Roga din Asuncion, unde vor rămâne în arest la domiciliu.

Pentru folosirea documentelor false de călătorie la intrarea în ţară, cei doi brazilieni au fost condamnaţi, într-o primă fază, la 6 luni de închisoare! Ronaldinho s-a ales cu paşaportul său brazilian confiscat, după ce n-a plătit o amendă de 2,5 milioane de dolari, pe care a primit-o în ţara natală, pentru ridicarea unui complex rezidenţial, fără a avea autorizările necesare. 

La 6 martie, fostul mare fotbalist a fost arestat la intrarea în Asuncion, când încerca să intre în Paraguay, folosind un paşaport fals, la fel ca şi fratele său! Se spune că cei doi brazilieni au cumpărat actele false, contra sumei de 18.000 de dolari!

Ronaldinho fusese invitat în Paraguay de un proprietar de casino şi, potrivit sportbible.com, urma să aibă şi o lansare de carte. 

Chiar dacă a stat 32 de zile după gratii, brazilianul de 40 de ani a avut, totuşi, condiţii de lux, diferite de cele de care au parte deţinuţii de rând. „Bineînţeles, a trăit într-un mediu cu care nu era obişnuit. Dar a avut o cameră spaţioasă, cu două paturi pentru el şi pentru fratele său. În plus, a putut să joace fotbal“, a explicat un apropiat al fostului fotbalist.

Mai mult, când şi-a sărbătorit ziua de naştere în închisoare, Ronaldinho a avut tort şi a făcut un grătar!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite