Ronaldo, victima unei escrocherii: Omul care avea parola cardului său bancar l-a lăsat fără o sumă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Portughezul a fost „ţepuit“, sistematic, între 2007 şi 2010, după ce un agent de turism a găsit o modalitate incredibilă de a retrage diferite sume de pe un card bancar al starului.

Cristiano Ronaldo are atât de mulţi bani, încât s-a prins cu greu, când a rămas fără aproximativ 300.000 de euro. Pentru că, potrivit „The Mirror“, aceasta e suma retrasă de pe un card bancar al starului portughez, în perioada 2007 - 2010.

Această situaţie a fost posibilă, după ce Ronaldo a comis o greşeală majoră: şi-a încredinţat parola unui card bancar către Maria Silva, agent de turism pentru o firmă importantă. Doar că aceasta a început să retragă, periodic, sume de pe card pentru nişte călătorii pe care Ronaldo nu le-a făcut niciodată! Vorbim despre un total de 200 de deplasări, care au fost decontate de pe cardul lui Cristiano! Iar Maria Silva a mai furat, folosind aceeaşi metodă, sume şi de la agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, dar şi de la Nani, coleg cu Ronaldo în naţionala Portugaliei.

Doar că ultimii doi au pierdut 14.000 de lire sterline, respectiv 1.500 de lire sterline. Vorbim despre nişte „măruţişuri“, comparativ cu suma extrasă de pe cardul lui Ronaldo.

După ce o anchetă a poliţiei a făcut lumină în acest caz, Maria Silva şi-a recunoscut vina. Drept urmare, a fost condamnată la patru ani de închisoare, sentinţa fiind însă una cu suspendare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite