Rugby-ul românesc şi-a stabilt strategia pentru următorii 4 ani. Documentul a fost votat în unanimitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
rugby

Weekend-ul trecut, la Poiana Brasov, a fost votata în unanimitate, în cadrul Adunării Generale, Strategia naţională a rugbyului românesc 2019-2023.

Ea a fost trimisă spre consultare tuturor structurilor sportive afiliate, astfel încât toţi cei implicaţi în fenomen să poată transmite propunerile lor de îmbunătăţire a acesteia.

Strategia naţională şi felul în care aceasta poate fi implementată s-au regăsit şi în programul Conferinţei Nationale de rugby ce a avut loc tot în weekend-ul trecut. Alături de aceasta au mai fost organizate şi ateliere cu participarea unor reprezentanţi ai Rugby Europe şi World Rugby, menite să ofere cluburilor instrumente moderne pentru o mai bună dezvoltare a antrenorului şi jucătorului, precum şi gestionarea resurselor şi optimizarea procedurilor organizatorice.

Astfel, Daniel Mitrea, Regional Training Manager la World Rugby si Rugby Europe a vorbit despre „Formarea specialistilor in rugby”, Jose Gorrotxategi de la Rugby Europe a vorbit despre „Dezvoltarea jucatorului astazi”, bloggerul Cristian China Birta a vorbit despre „Cum te poate ajuta social media, atunci cand nu te incurca...”, Bernard Charreyre, fostul antrenor al Romaniei la Cupa Mondiala 2003 a vorbit despre „Dezvoltarea antrenorului pe termen mediu si lung”.

În cadrul Conferinţei Naţionale de rugby s-a stabilit ca întâlnirile dintre reprezentanţii cluburilor şi ai asociaţiilor sportive afiliate la FRR urmează să fie organizate bianual.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite