Ruptură totală între Steaua şi suporterii ei: Bourceanu, atac fără precedent la adresa celor care au fost la meciul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bourceanu foto razvan pasarica

Foarte iubit de fani în trecut pentru devotamentul său, „Gladiatorul“ a fost dezgustat de ce a văzut la meciurile roş-albaştrilor în ultima perioadă.

Fără rezultate, fără siglă şi fără fani. Cam aşa arată Steaua în acest moment. Echipa are două victorii în şase meciuri oficiale în 2015, Gigi Becali a pierdut marca printr-o decizie dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar galeria a anunţat că nu va mai veni la meciuri până când echipa lui Gâlcă nu-şi va recupera identitatea.

În aceste condiţii, media spectatorilor la partidele bucureştenilor e în scădere şi nici cei care vin la stadion nu oferă sprijin echipei, după cum a povestit Alex Bourceanu pentru Dolce Sport.

Ce a spus?

„La Steaua e tot timpul presiunea rezultatelor. Dacă nu câştigi un meci sau faci un meci egal, imediat toată lumea îti sare în cap. Suporterii noştri, chiar mi-aş dori să fie lângă noi. La meciul cu CFR au fost în multe momente un duşman pentru noi, nu ne-au încurajat în niciun moment şi asta e o problemă pentru echipă. Am trecut prin nişte momente mai grele şi aveam nevoie de puţină susţinere. Din păcate, susţinerea n-a venit. Măcar pentru primele 10-20 de minute...Orice pasă greşită, orice pasă înapoi e tratată cu maximă rigoare. Ba mai mult. suntem înjuraţi şi înainte de meci“, a povestit Bourceanu.

Câţi spectatori a avut Steaua la meciurile de acasă din 2015?

Cu Astra: 4.000

Cu Rapid: 9.500

Cu CFR: 2.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite