„S-a dat cu gaze mutagene, care produc cancer“ Mărturie cutremurătoare a unui cunoscut medic sportiv care a fost la protestul din Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la protest
Imagini de la protest

Protestele din Piaţa Victoriei, de pe 10 august, încheiate cu incidente între jandarmi şi civili, au generat numeroase discuţii.

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, a fost în Piaţa Victoriei şi a lansat o ipoteză cutremurătoare, în privinţa gazelor folosite de forţele de ordine. "Gazele care s-au dat în piaţă sunt mutagene, adică determină mutaţii genetice. Nu sunt letale, pe moment, dar, în timp, fac cancer. Sunt gaze de distrugere în masă. Ne-au gazat ca la Auschwitz! Deosebirea între ce a fost la Auschwitz şi ce a fost în Piaţa Victoriei a constat în faptul că aici s-a petrecut în aer liber, n-a fost presiune pe volum mare. Dacă îl dai în spaţiu închis, gazele respective pot produce moartea", a declarat acesta pentru Libertatea.

"Am plecat din mijlocul manifestaţiei, pentru că începuse să mă usture mucoasele, nasul şi ochii. M-am văzut cu altcineva, apoi am revenit în piaţă. Au folosit gaz radioactiv, total interzis. Sunt gaze letale pentru exterminarea maselor pe timp de război", a mai punctat Pompiliu Popescu.

FOTO Cu cine s-a cuplat Andrei Pavel, după ce s-a despărţit de jucătoarea pentru care divorţase

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite