S-a despărţit de ASA, dar rămâne în Liga I. Dan Alexa şi-a găsit o nouă echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa
Dan Alexa

Clubul ASA Târgu-Mureş a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că Dan Alexa nu mai este tehnicianul echipei, acordul de încetare a relaţiilor contractuale fiind amiabil.

Alexa era antrenorul principal al echipei ASA Târgu-Mureş din luna august. Echipa din Târgu-Mureş se află la sfârşit de an pe penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu 9 puncte, devansând doar Poli Timişoara, cu 8 puncte.

Tehnicianul Dan Alexa, care joi şi-a reziliat contractul cu formaţia ASA Târgu Mureş, a declarat că a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu echipa Concordia Chiajna.

"Am participat în cursul zilei de vineri la o şedinţă cu preşedintele Concordiei Chiajna (n.r. - Cristian Tănase) şi ne-am înţeles. Am semnat pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. Principalul obiectiv, cel pe termen scurt, este evitarea retrogradării, iar cât ţine de planul pe termen lung, este formarea unui lot omogen”, a spus Alexa, citat de News.ro.  După disputarea a 21 de etape din Liga I, Concordia Chiajna se află pe locul 12, primul neretrogradabil, cu 17 puncte. Dan Alexa (37 de ani) a mai antrenat echipele Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite