S-a rupt lanţul de iubire între Mitică Dragomir şi FC Voluntari. Unii dintre titularii ilfovenilor au salarii de numai 6.000 de lei pe lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir FOTO Eduard Enea
Dumitru Dragomir FOTO Eduard Enea

Tensiunile de la echipa FC Voluntari au atins cote maxime, iar şasea înfrângere consecutivă a echipei l-a determinat şi pe Dumitru Dragomir să renunţe la funcţia de preşedinte onorific.

Sursele IlfovSport susţin că Dumitru Dragomir s-a supărat imediat după meciul cu CSU Craiova, de la 25 aprilie, scor 0-2, când Consiliul de Administraţie al echipei a hotărât să schimbe antrenorul.

Consiliul de Administraţie de la FC Voluntari l-a propus pe Dinu Todoran ca antrenor principal, ajutat de licenţa lui Sorin Popescu, angajat vechi al clubului, însă Mitică Dragomir nu a fost deloc de acord, având alte variante. Cei din Consiliul de Administraţie i-au explicat de ce trebuie să fie numit Todoran şi nu alte variante ale lui Dragomir, iar fostul şef al LPF a spus că el decide în club. În plus, lui Dragomir i s-a mai reproşat că jucătorii de la Steaua încasează salarii de peste 4.000 de euro, lunar, doar de la Voluntari, cum ar fi Tudorie, Chitoşcă, Ştefănescu sau Enceanu, în vreme ce vedetele echipei au salarii mult mai mici. De exemplu, Hamed Kone câştigă 3.000 de euro pe lună, golgheterul echipei, Adrian Bălan, are 6.000 de lei salariu lunar, iar Mihai Voduţ are 5.700 de lei. Dragomir nu a mai fost văzut la club şi Consiliul de Administraţie va lua o decizie în curând, însă se ştie că Dinu Todoran va rămâne până la finalul sezonului. FC Voluntari are 6 înfrângeri consecutive în play-out, ocupă poziţia 6, cu 22 de puncte, care asigură prezenţa în barajul de menţinere în Liga I. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite