S-a „trezit“ managerul de comunicare al lui Halep: Prima informaţie utilă pe care a furnizat-o de când a fost numit în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Hodor (dreapta)
Cosmin Hodor (dreapta)

Cosmin Hodor a fost cooptat în stafful celei mai bune jucătoare de tenis din lume în luna decembrie, însă a avut nevoie de aproape trei luni pentru a putea oferi o declaraţie de interes despre Simona Halep.

Cosmin Hodor e omul care, după cum „Adevărul“ a scris aici, a fost incapabil de a răspunde la un e-mail din postura de manager de comunicare al Simonei Halep. Iar asta după ce, după cum a informat „Gazeta Sporturilor“, el n-a putut actualiza contul de Facebook al lui Halep pe durata Australian Open, o sarcină care, de obicei, le revine oamenilor care se ocupă de comunicarea sportivilor.

Treptat însă, Hodor se familiarizează cu fişa postului pe care îl deţine, iar în acest context a făcut o dezvăluire interesantă la Telekom Sport. Întrebat dacă Simona ar fi putut primi un contract mai mare din partea celor de la Nike, dacă era născută în SUA, Hodor a precizat că detaliile financiare ale acordului cu gigantul american au fost negociate de un expert în materie de contracte sportive.

„Ţinând cont că a negociat în special domnul Ţiriac, cred că ar fi fost aceeaşi sumă“, a spus Hodor.

Potrivit informaţiilor din presa americană, Halep va încasa, anual, 2 milioane de dolari din partea celor de la Nike. „Adevărul“ a explicat aici că, totuşi, suma e una minusculă comparativ cu ce încasează alte vedete ale circuitului feminin care se află sub contract tot cu Nike.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite