Salah, reacţie fabuloasă: Ce a făcut când a fost întrebat despre „Balonul de Aur“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohamed Salah
Mohamed Salah

După o anchetă bizară, în care au votat 180 de jurnalişti care l-au văzut pe Lionel Messi drept cel mai bun fotbalist al lumii în 2021, un trofeu prestigios, cu o tradiţie de 65 de ani, a căzut în derizoriu.

Lionel Messi (34 de ani) a câştigat „Balonul de Aur“ pentru a 7-a oară în carieră, însă ultimul său succes în ancheta bisăptămânalului „France Football“ a dezumflat de tot acest trofeu!

Explicaţia e simplă: Messi, deşi un fotbalist cu o carieră formidabilă, pur şi simplu, n-a fost cel mai bun în 2021. Ceea ce e demonstrat şi de cifre, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar ecourile unei mari nedreptăţi făcute polonezului Robert Lewandowski (33 de ani) continuă să genereze reacţii acide din toate direcţiile, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Şi nu doar presa mondială e indignată de ceea ce s-a întâmplat, luni, în gala de la Paris. Şi rivalii lui Messi la trofeu care, de obicei, felicită câştigătorul unor astfel de premii ştiu că argentinianul n-a meritat „Balonul de Aur“ din 2021. De fapt, tot clasamentul publicat de „France Football“ are nişte probleme mari din moment ce Mohamed Salah (Egipt / Liverpool) se află abia pe locul 7!

Tocmai de aceea, miercuri seară, după un nou meci în care a făcut furori, Everton - Liverpool (1-4), marcând de două ori, egipteanul a avut o reacţie fabuloasă, atunci când reporterul l-a întrebat despre clasarea sa în ancheta „France Football“. 

Pe scurt, Salah a izbucnit în râs şi a spus că nu vrea să comenteze. Când reporterul a insistat, starul lui Liverpool a continuat să râdă şi a spus doar că speră să aibă o clasare mai bună în 2022.

36 de goluri şi 11 pase de gol a oferit Mohamed Salah, în 2021, pentru Liverpool, în toate competiţiile.  

VEZI REACŢIA LUI MOHAMED SALAH

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite