Sandu vroia 500.000 de euro de la Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a stabilit că Marian Iancu trebuie să îi plătească lui Mircea Sandu 90.000 de lei daune morale, pentru că l-ar fi „gratulat” pe şeful FRF cu apelative ca „alcoolic”, „hoţ” şi „şpăgar”, afirmaţii ce i-ar fi adus lui Mircea Sandu prejudicii pe plan familial şi social, conform plângerii depuse.

Marian Iancu a dezvăluit că preşedintele FRF a cerut în plângere o sumă astronomică, jumătate de milion de euro „Iniţial a vrut să mă dea în judecată pentru un leu, însă atunci dosarul ar fi fost la Judecătoria de sector. A schimbat suma, astfel că Tribunalul Bucureşti se ocupă de caz.

Lumea nu ştie asta, dar Sandu m-a dat în judecată pentru 500.000 de euro, iar faptul că i s-a dat în primă fază dreptate pentru o sumă de 20 ori mai mică decât a cerut, 90.000 de lei, îmi dă speranţe că aş putea avea succes la apel. Dar nu pot să neg ce am spus atunci", a declarat Marian Iancu pentru „Adevărul".

Relaţiile dintre timişoreni şi conducerea FRF sunt tensionate de mulţi ani, din cauza problemei palmaresului echipei bănăţene. În tot acest timp s-au adresat vorbele grele care au dus la proces.

Mansour ratează tot sezonul

Gueye Mansour se poate considera cel mai ghinionist jucător al Timişoarei. Vara trecută, atacantul senegalez a suferit, într-un amical, o ruptură de ligamente încrucişate şi menisc la genunchiul drept şi a absentat mai bine de şase luni. În partida de Cupă cu Juventus Colentina, Mansour a suferit acelaşi tip de accidentare, astfel că acest sezon este compromis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite