Săvulescu: "Nu este meritul marelui om de afaceri, Gigi Becali"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Săvulescu
Dragoş Săvulescu

"Câinii" strâng rândurile după eşecul aducerii lui Pârvulescu! Săvulescu spune ca Dinamo a fost în discuţii încă dinaintea Sărbătorilor cu Gaz Metan Mediaş. "Chiar şi azi am trimis un mail celor de la Mediaş", spune Săvulescu, care îl acuză pe jucător: "Eram dispuşi să plătim cât cerea Mediaş"

"Lucrurile sunt foarte simple. Discuţiile au căzut pentru că pretenţiile Gazului erau prea mari. În iarnă am reluat negocierile, astăzi am discutat cu domnul Cindrea. Din păcate Paul Pârvulescu s-a dovedit a fi mai puţin dinamovist decât pretindea. Dinamovist nu este cel care ştie câte titluri şi cupe are Dinamo pentru că şi Satana cunoaşte Biblia", a declarat Săvulescu.


"Nici meritul domnului Becali nu este. Dinamo n-a tergiversat niciodată tratativele, suntem în discuţii cu Gazul dinainte de Anul Nou. Gazul ne-a respins chiar astăzi prin mail o ofertă de 600.000 de euro. Concluzia e că toţi suntem mercenari", a mai spus oficialul lui Dinamo

"Ei au cerut 700.000 acum 5 zile, noi am făcutz o ofertă de 6000.000 refuzată şi eram dispuşi chiar să plătim 700.000. Nu este meritul marelui om de afaceri Gigi Becali, jucătorul nu a fost corect. De asemenea dinamovişt nici nu cred că aveam nevoie", a mai spus Săvulescu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite