Sport

articolul anterior articolul urmator

Scandal la revenirea lotului de canotaj, în ţară: Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, atacat de Elisabeta Lipă

44
1 Aug 2021 17:28:43
Autor: Amir Kiarash
Elisabeta Lipă
Elisabeta Lipă

Sportivii care ne-au adus cele mai multe medalii de până acum, la JO 2020, au fost primiţi la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă“. Iar omul care conduce federaţia de canotaj a avut un mesaj dur pentru un oficial din Guvernul României.

Lotul de canotaj s-a întors în ţară, cu un bilanţ care salvează, cât de cât, onoarea sportului românesc: o medalie de aur şi două de argint.
 
Aceste performanţe au fost obţinute, în condiţiile în care canotoarele şi canotorii români se chinuiesc, în pregătiri, după cum a spus şi fosta campioană olimpică, Valeria Răcilă van Groningen, în exclusivitate, pentru „Weekend Adevărul“.
 
Aceste probleme au fost semnalate acum, la revenirea în ţară, şi de Elisabeta Lipă, omul care conduce Federaţia Română de Canotaj. Mai mult, Lipă a arătat cu degetul spre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, dezvăluind că acesta n-a făcut nimic pentru a rezolva problemele sportivilor pe lacul Snagov.
 
Ce a spus Elisabeta Lipă?
 
*Vreau să-i mulţumesc domnului Bode, ministrul de Interne, pentru că ne-a asigurat liniştea pe lac, prin Poliţia Transport Naval. După cum aţi văzut, ce se întâmplă pe Orşova, Dunăre şi Snagov... Nu e o fericire să te antrenezi. Noi am avut multe antrenamente ratate.
 
*În aceeaşi măsură, îi mulţumesc domnului Drulă (n.r. - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor) pentru că nu mi-a răspuns la telefon şi la mesaje. Asta nu înseamnă că a scăpat. Legislaţia e învechită şi trebuie modificată. Trebuie să convieţuim toţi pe acest lac, dar trebuie să respectăm regula bunului simţ şi legislaţia. Cea care va fi pentru că cea de acum e clar că nu e respectată.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

44 Comentarii

dumitru bogdan
1.08.2021, 17:35:30

Drula, răspunde-i la telefon. Omul asta chiar a făcut ceva la viata lui. Și ajut-o sa mai facă.

-23 (43 voturi)
m wakki
1.08.2021, 17:36:51

asta e un fel de încrucișare între gorila analfabetă Bute și țața Grapini numa bună de parlamentar

+13 (33 voturi)
Infractorul Burci
1.08.2021, 17:48:35

wakka mea e o cornută foarte proastă, ca orice wakkă. A ajuns orice cornută răpănoasă să-și dea cu părerea despre o legendă a sportului mondial. Înțeleg că analfabetul de Drulău, acoperitul SRI, trebuie apărat, dar există o limită...

-14 (34 voturi)
Victor Nagy
1.08.2021, 17:41:07

........ Se confirma ce am spus cu ceva timp in urma ... "Cu ceva timp in urma ... prin presa miluita era ziua si articolul elogios la adresa lui Drula ... cum vrea sa faca Drula , cum viseaza Drula ... ce frumos va fi .... bla bla bla Acuma ... invers ... Drula este vinovat de orice ... ca ploua , ca nu ploua ... ca bate sau nu bate vantul . In concluzie , individul Drula , valabil si pentru alti , trebuie sa priceapa cine-i jupanul , ca "eu te-am facut eu te omor ". In realitate Drula este un mediocru ... nici vreo mare valoare cum il facea presa miluita cu ceva timp in urma ... nici vinovat de toate relele lumii cum se insinueaza acum ." In situatia lui Drula , poate fi oricine , oricand . Asta-i Romania .... "democratica "

-12 (28 voturi)
John McClane
1.08.2021, 17:48:40

Doamna Lipa, asta e politica: pe fata politicul se afiseaza cu sportul pentru imagine, pe la spate da dispozitie sa nu fie deranjat in vilele sale de la Snagov de catre sportivii, care se antreneaza pe lac de dimineata cand curbele (in unele limbi b se citeste v) istovite de probele fluture pe spate si orale trebuie sa se odihneasca impreuna cu prestatorii lor politici, caci unii sunt atrasi de altii, de aia se si confunda. N-ai ce face, femeia e pe primul loc. Daca da ce trebuie. Poporul sa mai astepte sau sa o ia mai pe ocolite...

-7 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (44)

Modifică Setările