Scandal la revenirea lotului de canotaj, în ţară: Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, atacat de Elisabeta Lipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Lipă
Elisabeta Lipă

Sportivii care ne-au adus cele mai multe medalii de până acum, la JO 2020, au fost primiţi la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă“. Iar omul care conduce federaţia de canotaj a avut un mesaj dur pentru un oficial din Guvernul României.

Lotul de canotaj s-a întors în ţară, cu un bilanţ care salvează, cât de cât, onoarea sportului românesc: o medalie de aur şi două de argint.

Aceste performanţe au fost obţinute, în condiţiile în care canotoarele şi canotorii români se chinuiesc, în pregătiri, după cum a spus şi fosta campioană olimpică, Valeria Răcilă van Groningen, în exclusivitate, pentru „Weekend Adevărul“.

Aceste probleme au fost semnalate acum, la revenirea în ţară, şi de Elisabeta Lipă, omul care conduce Federaţia Română de Canotaj. Mai mult, Lipă a arătat cu degetul spre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, dezvăluind că acesta n-a făcut nimic pentru a rezolva problemele sportivilor pe lacul Snagov.

Ce a spus Elisabeta Lipă?

*Vreau să-i mulţumesc domnului Bode, ministrul de Interne, pentru că ne-a asigurat liniştea pe lac, prin Poliţia Transport Naval. După cum aţi văzut, ce se întâmplă pe Orşova, Dunăre şi Snagov... Nu e o fericire să te antrenezi. Noi am avut multe antrenamente ratate.

*În aceeaşi măsură, îi mulţumesc domnului Drulă (n.r. - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor) pentru că nu mi-a răspuns la telefon şi la mesaje. Asta nu înseamnă că a scăpat. Legislaţia e învechită şi trebuie modificată. Trebuie să convieţuim toţi pe acest lac, dar trebuie să respectăm regula bunului simţ şi legislaţia. Cea care va fi pentru că cea de acum e clar că nu e respectată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite