Scandal sexual în fotbalul mioritic: acuzat că are o aventură cu Ana Maria Prodan, Dan Alexa dă cărţile pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioen Ganea a spus despre Dan Alexa că o vizitează noaptea pe Ana Maria Prodan, între cei doi existând mai mult decât o relaţie de prietenie.

Nemulţumit de faptul că nu a fost numit la Concordia Chiajna, fiind preferat Dan Alexa, Ionel Ganea a declarat la Sport.ro că Dan Alexa este amantul Anei Maria Prodan. "Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se viziteazăl", a spus Ganea la Sport ro. 

Dan Alexa a replicat pentru gsp.ro: "Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut.

Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul «wannabe» . Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem.

Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea", a spus Alexa.

Gigi Becali nu mai suportă scandalul cu Armata: "Băi, nebunilor!"

Armata îl vrea în genunchi pe Gigi Becali: Această echipă trebuie retrogradată în ultima ligă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite