Scandal uriaş după Viitorul - Poli Iaşi: Acuze dure la adresa echipei patronate de Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Ceaţa a împiedicat reluare partidei din care s-au scurs 68 de minute, luni seară. Drept urmare, meciul va fi reprogramat, urmând să înceapă din primul minut. Decizia i-a scos din sărite pe moldoveni.

Poli Iaşi, aflată pe ultimul loc al Ligii I, a fost foarte aproape de a obţine un punct mare, după deplasarea de la Ovidiu. Practic, dacă moldovenii ar mai fi rezistat 22 de minute fără gol primit, ei s-ar fi întors acasă cu o remiză preţioasă.

Acum, având în vedere că cele 68 de minute de luni seară s-au jucat, practic, degeaba, după cum „Adevărul“ a scris aici, ieşenii au pierdut şi timp, dar şi bani, făcând o deplasare costisitoare la Ovidiu. De aceea, potrivit Telekom Sport, preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, a spus că Poli Iaşi va cere câştigarea meciului la „masa verde“, pe motiv că cei de la Viitorul n-au pornit, astăzi, instalaţia de noctură pentru a permite reluarea jocului.

Ce a spus Ciprian Paraschiv?

*Noi suntem foarte supăraţi. Conform regulamentului, gazdele sunt obligate să întreprindă toate măsurile pentru ca un meci să fie disputat. Pentru că vorbim de luna februarie, ora 16... La ora 17 trebuia aprinsă nocturna. Ei n-au vrut să aprindă nocturna. Acest fapt pentru noi e evident, noi vedem că se poate juca. 

*Se întâmplă alte lucruri. E inacceptabil! Să nu vrei să aprinzi nocturna, în luna februarie când scrie în ROAF.... Aaaa, că ai meci cu Dinamo vineri sau că vrei să reiei meciul cu Iaşi din minutul unu, dar noi suntem de patru zile la mare. Nu ne putem bate joc de fotbal, sincer acum.  

*Vorbim de luna februarie. După ora 15 trebuie aprinsă nocturna, scrie la regulament. În mod cert, vom face contestaţie, nu se poate aşa ceva, suntem de patru zile la mare, vrem să jucăm fotbal 20 de minute şi vedeţi că toată lumea vede, se văd porţile, chiar ne batem joc? 

*Suntem la ora 17, în februarie, cum să nu aprindem nocturna? Şi fără nocturnă se putea juca. Evident că am cerut (n.r. - să se aprindă nocturna) şi e de datoria gazdelor să asigure toate condiţiile. Hai să ne respectăm între noi ca echipe. Sincer, hai să ne respectăm.  

*Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite